Wat begon als het ontwikkelen van een Traineeship ICT & Onderwijs groeide uit tot de Leergang ICT & Onderwijs. “Daarmee sluit het programma optimaal aan op deelnemers die net gestart zijn met hun carrière én deelnemers die al flink wat jaren werkervaring hebben,” vertelt Anne Floor Erdman, opleidingsdirecteur van Fundatis.

Instellingen zoeken naar manieren om interne projectleiders en beleidsmedewerkers heel gericht te kunnen bijspijkeren en maken zo goed gebruik van de enorme ervaring met projecten en strategie-en beleidsontwikkeling in het (hoger) onderwijs van de Fundatis trainers. In de leergang komen onderwerpen aan bod als groepsdynamica, beïnvloedingstijlen, persoonlijk leiderschap, methoden en technieken rondom projectmanagement (specifiek in het hoger onderwijs), en beleid en besturing in de hoger onderwijscontext.

De leergang is helemaal afgestemd op de behoeften en wensen van de eerste groep van deelnemers. In volgende edities kan het programma worden bijgeschaafd, gericht op weer nieuwe doelgroepen. “Het inspelen op een nieuwe vraag van opleidingsaanbod doen we natuurlijk graag”, aldus Sandro Jansz, opleidingsmanager van de Leergang ICT & Onderwijs.

De eerste Leergang ICT & Onderwijs start op 8 november. Heb jij ook interesse in een Leergang? Als deelnemer of als instelling (wellicht inhouse)? Neem contact op met Sandro Jansz via info@fundatis.nl