Er is een grote groep medewerkers in de onderwijsinstellingen die in de zomer altijd druk bezig is met de voorbereidingen voor het nieuwe collegejaar, dat aanvangt in september. Denk aan roosters maken, studenten-inschrijvingen, huisvesting aanpassen. Om die medewerkers in het zonnetje te zetten deden wij een oproep via LinkedIn. Daarop kregen wij een aantal hele mooie reacties.

Deze mensen waren blij verrast met deze mooie waardering:

Foto 1: Yvonne Gerichhausen geeft de pluim aan Saskia Wielers (beiden Iselinge Hogeschool) omdat “ze in 4 maanden tijd een nieuwe roostermaker heeft eigen gemaakt en ingericht voor het nieuwe studiejaar, terwijl het laatste blok van het lopende jaar gewoon geroosterd moest worden met de oude software”.

Foto 2: Jasper Faber geeft Natalia Waaijer (beiden Hogeschool van Amsterdam) een pluim. “Natalia zit in een traject waarin de achtbaan meerdere kurkentrekkers en loopings bevat, maar ondanks dat ze nog misselijk is van de vorige looping stapt ze weer in de kar omdat ze wil dat de HvA een hoger niveau bereikt”.

Foto.3: Jasmijn van Ooy overhandigt de pluimen aan Anita van der Tang en Letty Wessel (allen Universiteit Leiden) omdat “ze allebei enorme bergen werk verzetten en altijd professioneel, rustig en vriendelijk blijven ondanks de hoge werkdruk”.

Foto 4: Tom Visser geeft de pluim aan Adriaan Deventer (beiden ROC Aventus Apeldoorn). Hij krijgt hem voor “zijn enorme inzet rondom alles wat met de stages te maken heeft. Op deze man kun je bouwen. Zeker omdat hij alle afspraken nakomt”.

Foto 5: Marja Versantvoort (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) overhandigt de pluim aan Karin Vennix (Fontys Hogeschool). Zij krijgt deze omdat “ze een keiharde werker is die overzicht houdt en hart heeft voor de student, de zaak en haar collega’s”.

Foto 6: Mariska van Dam en Fatna Oujama krijgen hun pluimen van Erika Jansen (allen ROC A12). “We hebben een pittig schooljaar achter de rug maar mede dankzij hun inzet de eindstreep goed gehaald! Ze zijn altijd betrokken en bereid een extra stap te zetten voor de student, het onderwijs en hun collega’s op de studentenadministratie”.

Van harte gefeliciteerd allemaal met deze welverdiende pluim!