Fundatis start het traineeship ICT & Onderwijs samen met Stichting Studielink, Technische Universiteit Eindhoven, Hogeschool Leiden, INHolland, NHL Stenden en Driestar-Educatief. Het doel van het traineeship is om highpotentials te werven en deze te behouden voor de onderwijsinstelling. Voor de trainees is een programma ontwikkeld dat specifiek past bij het werken in de onderwijscontext. De trainees geven met het traineeship een vliegende start aan hun carrière.

Actueel

Trainees solliciteren bij een van de deelnemende instellingen, en zijn er reeds gestart in een junior functie. Ze krijgen naast hun dienstverband een jaar lang intensieve begeleiding en opleiding van Fundatis in onder andere persoonlijk leiderschap, projectmanagement, adviesvaardigheden, de onderwijscontext en ICT. Naast het inhoudelijke programma zullen werkbezoeken, intervisie en externe sprekers de trainees in een jaar tijd vormen tot een stevige professional die (deel)projecten binnen de onderwijsinstelling zelfstandig kan uitvoeren. Op dit moment zijn we samen met de volgende instellingen slimme en enthousiaste koppen aan het werven die zich willen inzetten voor het hoger onderwijs en affiniteit hebben met ICT en/of informatiemanagement. In september zal onze eerste groep trainees van start met het ontwikkeltraject. Er zijn nog een aantal plekken te vergeven.

Wil je meer weten om als instelling nog mee te kunnen doen met dit traineeship? Neem contact op met:

  • Margôt Stolker (margot.stolker@fundatis.nl)
  • Sandro Jansz (sandro.jansz@fundatis.nl)

Of ken je geïnteresseerden om als trainee bij een van de instellingen in dienst te komen? Lees dan hier even verder en stuur de informatie door.