(0.8-1.0FTE)

Ben jij een ervaren professional met een passie voor het hoger onderwijs of mbo? En wil je een significante bijdrage leveren aan de optimalisatie van onderwijs- en onderzoeksprocessen? Dan is deze uitdagende rol bij Fundatis iets voor jou!

Over Fundatis
Fundatis is een toonaangevend organisatieadviesbureau dat exclusief gericht is op het hoger onderwijs en mbo in Nederland en Vlaanderen. Onze professionals, met diepgaande kennis van onderwijsdossiers, werken als project- en programmaleiders, verandermanagers, bestuurders, interimmanagers, kwaliteitsmanagers of adviseurs. Bij Fundatis staat samenwerken aan resultaat centraal, waarbij we op persoonlijke, professionele en creatieve wijze met opdrachtgevers werken.

Jouw rol
Als medewerker van Fundatis draag je bij aan het realiseren van de ambities van onderwijsinstellingen op het gebied van onderwijs en onderzoek. Dit doe je door deel te nemen aan projecten en programma’s die gericht zijn op het optimaliseren van de organisatie van onderwijs en onderzoek. Of het nu gaat om het aansturen van onderwijsinnovatieprogramma’s, begeleiden van visievormingstrajecten, implementeren van (ICT) systemen of optimaliseren van procesketens, jij speelt een sleutelrol. Daarnaast ben je betrokken bij het doorontwikkelen van flexibilisering, gepersonaliseerd onderwijs en het verbeteren van processen binnen afdelingen.

Jouw profiel
Je bent een professional met drie tot zes jaar werkervaring, bij voorkeur in het hoger onderwijs of mbo. Je hebt ervaring als projectleider, beleidsmedewerker of consultant en een passie voor onderwijs. Met een scherp oog voor de politieke context kun je projecten leiden, waarbij je verbinding maakt met betrokkenen. Je hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden en kunt overtuigende adviezen en rapporten produceren.

Wat biedt Fundatis
Fundatis biedt niet alleen een marktconform salaris, maar ook de leukste collega’s. We starten met een contract voor een jaar, en bij goede bedrijfsresultaten deel je mee in de winst. Bij Fundatis ben je onderdeel van een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij bieden:

  • Transparantie van bestuur en organisatie met betrokkenheid bij organisatieveranderingen
  • Milieubewustzijn, bijvoorbeeld een 1e-klas OV-abonnement
  • Investering in duurzame relaties met medewerkers en klanten
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, met een opleidingsbudget en Fundatis-breed professionaliseringstraject
  • Moderne arbeidsvoorwaarden, waaronder hybride werken
  • Inclusieve werkgever met oog voor kansengelijkheid

Solliciteren
Wil jij deel uitmaken van ons team? Stuur dan jouw meest recente CV en een korte motivatie naar info@fundatis.nl.